Udruženje građana ’’Lužničani u Beogradu’’ i ove godine, po sedmi put, organizuje zavičajno druženje pod nazivom ’’Lužničko veče 2011’’.

U cilju uspešnog organizovanja ovogodišnjeg druženja, Izvršni odbor Udruženja je doneo sledeće odluke:

  1. Godišnja skupština udruženja ’’Lužničani u Beogradu’’ i zajedničko zavičajno okupljanje i druženje ’’Lužničko veče 2011’’ održaće se u

subotu 22. oktobra 2011. godine u restoranu ’’FONTANA’’, na Vidikovcu, ulica Patrijarha Joanikija broj 13 c, sa početkom u 17:00 časova.

      2.Polazeći od zaključka Izvršnog odbora udruženja da treba ići na omasovljavanje skupova za druženje, sa jedne strane, a sa druge strane imajući u vidu svetsku ekonomsku krizu koja se višestruko nepovoljno odrazila na stanje u Srbiji, zaključili smo da cenu treba zadržati u približno istim okvirima (prošle godine cena je bila 1800,00 dinara), a ostale troškove pokriti na drugi način (muzika, gosti), tako da će cena ovogodišnjeg druženja iznositi 1700,00 dinara. U ovu cenu bi bio uključen bogati meni sa jelom i pićem u neograničenim količinama, bogat kulturno – zabavni program, dobra muzika raznih žanrova, vrhunska posluga i niz drugih iznenađenja. Sva pića se mogu konzumirati u neograničenim količinama.

3.Uplata za ovogodišnje druženje će se vršiti, isključivo na žiro račun udruženja ’’Lužničani u Beogradu’’ sa naznakom ’’za Lužničko veče 2011’’, najkasnije do 19. 10. 2011. Uplate vršiti na: Žiro račun udruženja: 160 – 217087 – 73, Adresa udruženja: Borska 51/15, Beograd, Rakovica

4.Svako ko na bilo koji način bude obavešten za održavanje susreta, dužan je da obaveštava dalje, kako bi što više zemljaka bilo obavešteno za ovaj skup.

Napomena:
Udruženje je u prilici da predloži i poseduje u zapošljavanju mlađih stručnjaka sledećih zanimanja: dva stomatologa, stomatološkog tehničara, dva pekara, dva mesara. Zainteresovani se mogu prijaviti Izvršnom odboru udruženja, na samom skupu ’’Lužničko veče 2011’’.

Izvršni odbor udruženja
’’Lužničani u Beogradu’’

’’Lužničko veče 2011’’ – Obaveštenje